Una altra literatura llatinoamericana …

cartell Bogotá 39Quan es parla de literatura llatinoamericana venen al cap noms com Gabriel García Márquez, Mario Vargas Llosa, Carlos Fuentes, Julio Cortázar o Octavio Paz. Però més enllà dels Boom, generació sorgida entre els anys 60 i 70 del segle passat, de marcat caràcter polític i social, i del realisme màgic, han aparegut altres generacions literàries.

Aquesta guia és un recull d’autors nascuts entre els anys 50 i 70, procedents dels 20 països que conformen Amèrica Llatina: pluralitat de veus, gèneres, estils narratius, formats i temes, més enllà del concepte nacional (migració, identitat, càrrega social i ideològica i compromís polític, actualitat, modernitat i post-modernitat, ficcionalització de la realitat, autobiografia, etc.)

La guia us la podeu descarregar clicant a l’enllaç o podeu agafar-ne un exemplar en paper que trobareu junt amb l’exposició bibliogràfica, a la Planta 1.