Agenda d’activitats de setembre

Zona EstudioJa podeu consultar l’agenda d’activitats del mes de setembre, us la podeu descarregar des d’aquesta notícia o, si ho preferiu, podeu rebre-la puntualment al vostre correu electrònic després de donar-vos d’alta al nostre Newsletter. Com ja sabeu, la Biblioteca ofereix un ampli ventall d’activitats per a tots els públics com ara tallers de manualitats, activitats i tertúlies literàries, tallers de conversa, tallers per a les famílies, etc. Tan sols cal que us fixeu atentament en el públic al que s’adreça i, si cal, feu la inscripció presencialment, per telèfon o e-mail.

 

 

Aquest mes us destaquem les següents activitats:

Dimarts 6 d’11 a 13 h. Taller “Lego Wedo: iniciació a la robòtica educativa” a càrrec de Zona Estudio. Infants de 7 a 10 anys. Espai de suport planta 1.

Dijous 8 de 11 a 13 h. Taller “Lego Mindstorm EV3: taller de robòtica”  a càrrec de Zona Estudio. Infants a partir d’11 anys. Aula multimèdia planta 1.