Agenda d’activitats de desembre

02_12_la_meravellosa_medicina_en_jordiJa podeu consultar l’agenda d’activitats del mes de desembre, us la podeu descarregar des d’aquesta notícia o, si ho preferiu, podeu rebre-la puntualment al vostre correu electrònic després de donar-vos d’alta al nostre Newsletter. Com ja sabeu, la Biblioteca ofereix un ampli ventall d’activitats per a tots els públics com ara tallers de manualitats, activitats i tertúlies literàries, tallers de conversa, tallers per a les famílies, etc. Tan sols cal que us fixeu atentament en el públic al que s’adreça i, si cal, feu la inscripció presencialment, per telèfon o e-mail.

 

De totes les activitats us recomanem especialment les següents:

Divendres 2 a les 18 h. Expliquem La meravellosa medicina d’en Jordi a càrrec de Jordina Biosca. Amb aquest
conte tanquem la celebració de l’Any Roald Dahl.

Dijous 15 a les 19 h. Tertúlia literària, llegim Les faules del Llibre de les bèsties (adaptació) de Ramon Llull, modera personal del Servei Local de Català. Sala Margarida Xirgu.