Agenda d’activitats de febrer

16_02_fill_a_agulla_granysJa podeu consultar l’agenda d’activitats del mes de febrer, us la podeu descarregar des d’aquesta notícia o, si ho preferiu, podeu rebre-la puntualment al vostre correu electrònic després de donar-vos d’alta al nostre Newsletter. Com ja sabeu, la Biblioteca ofereix un ampli ventall d’activitats per a tots els públics com ara tallers de manualitats, activitats i tertúlies literàries, tallers de conversa, tallers per a les famílies, etc. Tan sols cal que us fixeu atentament en el públic al que s’adreça i, si cal, feu la inscripció presencialment, per telèfon o e-mail.

Us recomanem especialment les següents activitats:

  • Dimecres 15 de 19 a 20.30 h. Xerrada “Paco Ibañez: la veu dels temps, cançó en el franquisme i la Transició” a càrrec de Jordi Bianciotto, escriptor i periodista, especialista en música. Activitat complementària a l’actuació de Paco Ibáñez al Teatre Plaza el dia 18 de febrer. Espai Margarida Xirgu.
  • Dilluns 20 de 17.30 a 18.30 h. Laboratori de lectura “Quatre caixes i un univers” a càrrec de Sílvia Nebot i Olga Pato. A la biblioteca han arribat quatre caixes, molts llibres i diferents materials.  Ho vindreu a investigar?  Infants de 4 a 9 anys. Espai Margarida Xirgu.