Agenda d’activitats de febrer

taler de disseny de videojocsJa podeu consultar l’agenda d’activitats del mes de febrer, us la podeu descarregar des d’aquesta notícia o, si ho preferiu, podeu rebre-la puntualment al vostre correu electrònic després de donar-vos d’alta al nostre Newsletter. Com ja sabeu, la Biblioteca ofereix un ampli ventall d’activitats per a tots els públics com ara tallers de manualitats, activitats i tertúlies literàries, tallers per a les famílies, etc. Tan sols cal que us fixeu atentament en el públic al que s’adreça i, si cal, feu la inscripció presencialment, per telèfon o e-mail.

Per cert, el proper dia 15 s’inauguren les VIes Jornades de Vida Sana!

 

De les més de 40 activitats d’aquest mes, us recomanem especialment les següents:

Dissabte 3 a les 11 i a les 12 h. (2 sessions). Planetari digital familiar “Misteris del Sistema Solar” a càrrec d’Explora360. Infants a partir de 6 anys acompanyats d’un adult. Cal inscripció prèvia. Espai Margarida Xirgu.

Dimecres 14 de 19 a 20.30 h. Xerrada- taller “El sucre: què és i quins efectes té per l’organisme? Diferents tipus
de sucre i alternatives” a càrrec de Núria Bernat, coordinadora de la delegació catalana de Justícia Alimentària
Global. Cal inscripció prèvia. Espai de suport planta 1.

Divendres 23 de 17 a 19 h. Taller “Google plus: la red social” a càrrec d’Aninchi Social Media Marketing. Cal inscripció prèvia. Espai multimèdia.

Divendres 23 de 18 a 19.30 h. Taller “Crea la teva joguina 3D” a càrrec de QPertin. Infants a partir de 5 anys acompanyats d’un adult. Cal inscripció prèvia. Sala taller infantil.