Agenda d’activitats de març

Taller Jo vull ser ceramista

Ja podeu consultar l’agenda d’activitats del mes de març, us la podeu descarregar des d’aquesta notícia o, si ho preferiu, podeu rebre-la puntualment al vostre correu electrònic després de donar-vos d’alta al nostre Newsletter. Com ja sabeu, la Biblioteca ofereix un ampli ventall d’activitats per a tots els públics com ara tallers de manualitats, activitats i tertúlies literàries, tallers per a les famílies, etc. Tan sols cal que us fixeu atentament en el públic al que s’adreça i, si cal, feu la inscripció presencialment, per telèfon o e-mail.

De totes les activitats us recomanem especialment les següents:
Divendres 1 de 19 a 20.30 h. Xerrada “El GATCPAC i el Pla Macià Ciutat de repòs i de vacances” a càrrec del Sr. Roger Sauquet, sotsdirector de ETSAV. Espai Margarida Xirgu.
Dissabte 23 d’11 a 12.30 h. Dissabte artístic “Pintura avantguardista amb el pintor Joan Ponç” a càrrec de Koala Art for Kids. Infants a partir de 5 anys acompanyats d’un adult. Cal inscripció prèvia. Sala taller infantil.
Per cert, aquest mes continuen les Jornades de Vida Sana. Estigueu alerta!