Cal fer inscripció prèvia per participar a les activitats?

No totes les activitats són amb inscripció prèvia. Cal fixar-se en el butlletí d’activitats o a la web de la Biblioteca o l’Ajuntament. En cas que no calgui, l’entrada és lliure.

Com em puc inscriure a les activitats de la biblioteca?

Les inscripcions les pots realitzar via correu electrònic, per telèfon o presencialment a la biblioteca. S’obren el dia 21 del mes anterior (per exemple les inscripcions del mes d’octubre s’obren el dia 21 del mes de setembre) en horari d’obertura de la biblioteca, pot haver-hi excepcions en períodes festius.

Quines dades cal aportar per a fer la inscripció a les activitats?

A l’hora de formalitzar la inscripció cal aportar les dades següents:

  • Nom complet.
  • Número de soci/sòcia de qualsevol biblioteca pública de la Xarxa de Biblioteques Municipals (si es disposa).
  • Número de telèfon de contacte.
  • Adreça de correu electrònic (si es disposa).

En el cas de les activitats infantils també cal facilitar l’edat de l’infant i totes les dades de l’acompanyant adult.

Cal ser soci/sòcia d’alguna biblioteca per poder participar en les activitats?

No cal ser soci/sòcia de la biblioteca per participar-hi. Ara bé, nosaltres recomanem que es doni d’alta. Fer-se el carnet és gratuït i obre tot un ventall de possibilitats, tot són avantatges!

Les activitats són gratuïtes?

Totes les activitats de la biblioteca són gratuïtes, excepte les que tenen un cost associat al material que s’utilitza per dur-la a terme. Aquest cost es paga el mateix dia de l’activitat i es correspon a uns preus públics aprovats per l’Ajuntament.

Com puc saber en quin idioma serà l’activitat?

L’activitat es farà en principi en l’idioma en què està anunciat el títol en els mitjans de difusió de la biblioteca.

Quina és l’edat per poder participar a les activitats?

En el cas de les activitats infantils, l’edat per poder-hi assistir s’indica en el butlletí d’activitats. És important respectar-la ja que assegura un bon funcionament de l’activitat.

En el cas de les activitats per a adults l’edat mínima és 16 anys, excepte per a aquelles activitats on hi hagi begudes alcohòliques en que l’edat és 18 anys.

Els menors entre 14 i 16 anys poden assistir a les activitats sempre i quan vagi acompanyats del seu pare/mare o tutor.

A les activitats infantils cal que els infants vagin acompanyats?

En la majoria de les activitats infantils cal que els infants vagin acompanyats d’un adult, així s’indica sempre en la publicitat de les activitats. En activitats puntuals es permetrà l’entrada de dos adults per infant.

Com em puc assabentar de les activitats de la biblioteca?

Les activitats de la biblioteca surten el dia 21 del mes anterior (excepte en casos puntuals per períodes festius). Es poden assabentar de les activitats per mitjà de:

  • Subscripció al newsletter: si esteu subscrits al news d’activitats de la biblioteca rebreu al vostre correu electrònic el butlletí d’activitats el 21 del mes anterior. L’adreça per a fer subscripcions és: www.castelldefels.org/butlletins – activant l’opció biblioteca.
  • Consultant la web de l’Ajuntament: www.castelldefels.org/agenda
  • Consultant la web de la biblioteca: www.bibliotecarfjcastelldefels.org 
  • Recollint el butlletí en paper presencialment a la biblioteca.
  • Consultant les televisions i el plafó d’activitats que hi ha a la biblioteca.

Si m’he apuntat a una activitat i després no puc anar-hi, què passa?

La biblioteca es comunica amb els usuaris dos o tres dies abans amb un avís recordatori. Si en aquell moment veu que no hi podrà assistir, us demanem si us plau que ens comuniqueu la vostre baixa. És important ja que així donem la possibilitat que una altra persona que es trobi en llista d’espera pugui aprofitar la plaça vacant. En cas que ja abans tingui coneixement que no podrà venir ens pot enviar un correu electrònic a b.castelldefels@diba.cat o bé ens pot trucar al 93/636.96.97.

Què puc fer si estic en llista d‘espera d’alguna activitat?

Si està en llista d’espera no cal fer res. La biblioteca, si hi ha alguna plaça lliure, es posarà en contacte amb vostè seguint l’ordre de la llista d’espera.

Puc proposar temes per a les activitats de la biblioteca?

Estarem encantats de rebre les vostres propostes! Ens pot enviar un correu electrònic a b.castelldefels@diba.cat i n’estudiarem la viabilitat.

Com puc col·laborar amb la biblioteca per oferir els meus coneixements o habilitats i organitzar activitats com ara xerrades, conferències, tallers, etc.?

A través del programa Biblioteca&Co. Tan sols ha d’enviar-nos un correu electrònic a b.castelldefels@diba.cat facilitant-nos les seves dades (nom particular o de l’entitat/empresa, telèfon i correu electrònic) i explicar-nos quin tipus d’activitat li agradaria fer a la biblioteca. En el termini d’una setmana ens posarem en contacte amb vostè per a definir els termes de la col·laboració.