Sol·licitud de carnet

El carnet de la biblioteca és gratuït. Per obtenir-lo només cal que omplis el formulari corresponent i triïs una biblioteca on passar a recollir-lo amb el teu DNI/NIE o qualsevol altre document oficial vàlid.

Enllaç

Enlace

Consulta els préstecs

En tot moment, pots consultar l’estat dels teus préstecs i activar-ne l’historial de préstecs.

Enllaç

Enlace

Renovar documents

Si necessites disposar dels documents prestats durant més dies, pots demanar una pròrroga tot accedint a l’espai personal del catàleg Aladí amb el teu número de carnet i el PIN.

Enllaç

Enlace

Reservar documents

Si busques un document que està en préstec, pots reservar-lo a través del catàleg Aladí. La biblioteca t’avisarà quan retornin el document i podràs passar a recollir-lo.

Enllaç

Enlace

Si no pots venir personalment, omple la següent butlleta per autoritzar a una altra persona a recollir-lo.

Gestionar l’espai personal Aladí

A “El meu compte” trobaràs les teves dades d’usuari de la biblioteca i totes les operacions que hagis realitzat al catàleg. Hi accediràs amb el número del carnet de la biblioteca i el teu PIN.

Enllaç

Enlace

Actualització dades personals

Pots modificar o completar les teves dades de contacte (telèfon i correu electrònic) per tal d’estar informat d’allò que passa a la teva biblioteca.

Enllaç

Enlace

Internet i més

Permet reservar un ordinador per accedir a Internet i a eines d’ofimàtica, i també consultar en línia el resum de la teva activitat.

Enllaç

Proposta de compra

Amb l’objectiu d’adaptar el nostre fons a la realitat de la nostra població si trobeu a faltar algun document podeu suggerir-ne la compra perquè formi part del fons a través d’aquest formulari o presencialment a la biblioteca omplint la butlleta corresponent.

Enllaç

Enlace

Bústia de suggeriments

Pots enviar els teus comentaris a través d’aquest formulari.

Enllaç

Enlace

Subscripció a publicacions electróniques

Tens l’opció de subscriure’t al Newsletter de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado, d’una manera còmoda rebràs tota la programació directament al teu correu electrònic. Es tracta d’una publicació electrònica que enviarem periòdicament amb tota la informació de les activitats que es realitzen a la biblioteca: tallers, xerrades, hores del conte, presentacions de llibres, exposicions, i visites guiades, entre d’altres.

Enllaç

Enlace

Sol·licitud d’espais

La biblioteca ofereix alguns dels seus espais a entitats o particulars per a actes o activitats culturals, entre ells la sala Margarida Xirgu. Caldrà omplir la sol·licitud corresponent i fer-la arribar a la biblioteca. Veure Preus Públics.

Enllaç