Agenda d’activitats de febrer

Ja podeu consultar l’agenda d’activitats del mes de febrer, us la podeu descarregar des d’aquesta notícia o, si ho preferiu, podeu rebre-la puntualment al vostre correu electrònic després de donar-vos d’alta al nostre Newsletter. Com ja sabeu, la Biblioteca ofereix un ampli ventall d’activitats per a tots els públics com ara tallers de manualitats, activitats i tertúlies literàries, tallers per a les famílies, etc. Tan sols cal que us fixeu atentament en el públic al que s’adreça i, si cal, feu la inscripció presencialment, per telèfon o e-mail.

De totes les activitats us recomanem especialment les següents:
Dimecres 13 de 18 a 19.30 h. Hora del medi ambient “Les nostres amigues les abelles: fem espelmes!” a càrrec de Mel·lis.  En col·laboració amb la Regidoria de Medi Ambient. Infants a partir de 4 anys acompanyats d’un adult. Cal inscripció prèvia. Sala taller infantil.
Dimarts 19 de 18.30 a 20 h. Taller “Introducción a los frutos secos y confitados: cata y propuestas” a càrrec de Walter Vogt Escuela y Estudio Gastronómico. Cal inscripció prèvia. Sala taller infantil.
Per cert, aquest mes comencen les Jornades de Vida Sana. Estigueu alerta!