Agenda d’activitats de gener

Ja podeu consultar l’agenda d’activitats del mes de gener, us la podeu descarregar des d’aquesta notícia o, si ho preferiu, podeu rebre-la puntualment al vostre correu electrònic després de donar-vos d’alta al nostre Newsletter. Com ja sabeu, la Biblioteca ofereix un ampli ventall d’activitats per a tots els públics com ara tallers de manualitats, activitats i tertúlies literàries, tallers per a les famílies, etc. Tan sols cal que us fixeu atentament en el públic al que s’adreça i, si cal, feu la inscripció presencialment, per telèfon o e-mail.

De totes les activitats us recomanem especialment les següents:

Dissabte 12 de 12 a 13 h. Taller “Jo vull ser… compositor de música!” a càrrec de Guillermo Bastos. Infants a
partir de 7 anys acompanyats d’u adult. Cal inscripció prèvia. Sala taller infantil.

Dijous 17 de 18.30 a 20.30 h. Taller “Quilling: la filigrana de paper, flors i fulles” a càrrec de Gemma Gibert. Cal inscripció prèvia. Sala taller infantil.